Η φάρμα Aronia Bio Farm

Biogalaxy

Η Biogalaxy είναι οικογενειακή επιχείρηση στη Βόρεια Ελλάδα κοντά στη πόλη της Θεσσαλονίκης. Το ενδιαφέρον μας για την αρώνια γεννήθηκε το 2010 όταν ανακαλύψαμε για τα οφέλη που έχει στην υγεία του ανθρώπου.

Προτεραιότητες

Η ισορροπημένη διατροφή και ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι κάτι που ανέκαθεν αποτελούσε προτεραιότητά μας και όταν εμφανίστηκε η ευκαιρία να καλλιεργήσουμε τα δικά μας «Super Foods», εμείς απλά την αγκαλιάσαμε σαν νεογέννητο παιδί μας.

Καλλιέργεια

Καλλιεργούμε τα φυτά μας βιολογικά χωρίς την χρήση βλαβερών φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων αλλά μόνο με όργωμα, πότισμα και χειροκίνητη εργασία γύρω από κάθε θάμνο ξεχωριστά. Εφαρμόζουμε τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων μας.

Στόχοι

Ο στόχος μας είναι να κάνουμε τον κόσμο να πιστέψει ότι η χρήση της αρώνιας στην καθημερινή διατροφή είναι πολύ σημαντική, κάτι που δεν είναι πολύ εύκολο λόγω της στυφής της γεύσης. Γι’ αυτό έχουμε εφεύρει νέους συνδυασμούς που διατηρούν τα θρεπτικά συστατικά αλλά προσφέρουν καλύτερη γεύση.

Προϊόντα

Η γκάμα των προϊόντων μας περιέχει φρέσκο χυμό, dressing, βαλσάμικα, ξύδια, μαρμελάδες, αποξηραμένα φρούτα, βάμματα, τσάι και άλλα προϊόντα που διατίθενται ήδη στην Ελληνική αγορά και το εξωτερικό.

Η κάμερα της Green Agenta συναντά την Άννα Μπιτζιλή στην Aronia Bio Farm

Δείτε το βίντεο:

Προτεινόμενα Άρθρα