Σαλάτα Ταμπουλέ με βιολογικό βαλσάμικο αρώνιας

Το ταμπουλέ με βιολογικό βαλσάμικο αρώνιας είναι η απόλυτη σαλάτα για όλες τις εποχές. Το ταμπουλέ είναι αραβικής προέλευσης λέξη αλλά έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Αγαπάμε ταμπουλέ. Το φτιάχνουμε με διάφορους τρόπους και όχι μόνο με την γνήσια αραβική συνταγή. Το βασικό της συστατικό είναι το πλιγούρι αλλά και αυτό αντικαθίσταται με άλλα υλικά( όπως θα δείτε και σε άλλες συνταγές μας)

Βαλσάμικο αρώνιας Biogalaxy
Συνοδευτικό για σαλάτες, ψητά λαχανικά, σούπες, μαρινάδες

Σήμερα λοιπόν θα σας δώσουμε μια δοκιμασμένη συνταγή, εύκολη, γρήγορη και φυσικά πάνω από όλα υγιεινή.

ΥΛΙΚΆ ΓΙΑ ΤΑΜΠΟΥΛΕ ΜΕ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΑΡΏΝΙΑΣ:

300γ πλιγούρι βιολογικό

2 μέτρια κρεμμύδια ξερά

3 μικρά αγγουράκια

2 μέτριες (όχι πολύ ώριμες) ντομάτες

6 φύλλα φρέσκο πλατύφυλλο βασιλικό

2 μικρά φρέσκα κολοκυθάκια

αλάτι,

ελαιόλαδο,

βαλσάμικο αρώνιας Biogalaxy

Βράζουμε το πλιγούρι σε νερό με ανοιχτή κατσαρόλα για 5 λεπτά, στη συνέχεια αποσύρουμε από την φωτιά και σκεπάζουμε με το καπάκι για άλλα 5 λεπτά. Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά μας σε πολύ μικρά κομμάτια. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, προσθέτουμε αλάτι, ελαιόλαδο και φυσικά το  βαλσάμικο αρώνιας Biogalaxy που δίνει την τελική πινελιά και υπέροχο άρωμα στη σαλάτα μας.

Η σαλάτα ΤΑΜΠΟΥΛΕ ΜΕ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΑΡΩΝΙΑΣ είναι το τέλειο ορεκτικό, συνοδευτικό σε κυρίως πιάτα, μπορεί να καταναλώνεται ως πλήρες γεύμα από αθλητές και από ανθρώπους που προσέχουν την διατροφή τους ή κάνουν δίαιτα.  Έχει λίγες θερμίδες και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά: βιταμίνες, πρωτεΐνες, φυτικές ίνες όπως από το πλιγούρι έτσι και από τα λαχανικά, αντιοξειδωτικά και τανίνες από το βαλσάμικο αρώνιας. Οι τανίνες είναι αυτές που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα και κατά συνέπεια εμποδίζουν την ανάπτυξη επικίνδυνων παθήσεων.

Ετοιμάστε την και εντυπωσιάστε τους αγαπημένους σας.

Τρώτε υγιεινά, τρώτε βιολογικά!

Και επειδή ξέρετε : ΓΙΑ ΓΕΡΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Καλή σας όρεξη !

 

Προτεινόμενα Άρθρα