Το άγαρ – άγαρ είναι ένα πηκτικό φυτικής προέλευσης ιδανικό για σάλτσες, σούπες, μαρμελάδες, γλάσο και διάφορα γλυκά, το οποίο αντικαθιστά τη ζελατίνη ζωικής προέλευσης. Δεν περιέχει: γλουτένη, ζάχαρη, λακτόζη, ή γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
Πηκτικό μέσο: αγάραγάρ*, αλεύρι από αρραρούτη*, μέσο οξίνισης: τρυγικό κάλιο
Διατροφική αξία ανά 100γ
Ενέργεια: 1017 kJ / 245 kcal
Λιπαρά: 0.5g
Kορεσμένα: 0.1g
Υδατάνθρακες: 33.0g
Σάκχαρα: 0.5g
Εδώδιμες Ίνες: 50.0g
Πρωτεΐνες: 0.5g
Αλάτι: 0.34g