ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ, ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ BIOGALAXY.GR

Το www.biogalaxy.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας «ΜΠΙΤΖΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ» (που από εδώ και στο εξής θα αποκαλείται η «εταιρεία»), η οποία εδρεύει στην οδό Ολυμπιάδος 76, Τ.Κ 56224, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2314 051581, (καταχώρηση εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου με αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 158531104000, με ΑΦΜ 166023511, ΔΟΥ Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος Biogalaxy.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.biogalaxy.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΙΟΝΤΑ

H εταιρεία δεσμεύεται ως προς την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.biogalaxy.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών όπως, χρώματα, ml, gr, που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για τους προδιδόμενους  χαρακτηρισμούς των προϊόντων, προερχόμενων από την ιδιότητα των χρησιμοποιούμενων υλικών, σύμφωνα με δημοσιευμένες πληροφορίες. Η εταιρία δηλώνει επίσης ότι  οι παρεχόμενες πληροφορίες  αναφορικά με τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά των  προϊόντων και των α’ υλών τους, προέρχονται από  δημοσιευμένες πληροφορίες και σε καμιά περίπτωση δεν αντικαθιστούν την γνώμη των ειδικών υγείας ή άλλων αρμόδιων επιστημόνων.  Οι πληροφορίες, τα προϊόντα, οι υπηρεσίες, τα περιεχόμενα και τα υλικά που περιέχονται σε αυτήν την ιστοσελίδα δεν παρουσιάζονται ως ιατρικές ή διαιτητικές συμβουλές και δεν προορίζονται για συνταγές, θεραπείες, διαγνώσεις ή ως τρόποι αποφυγής ασθενειών με κανένα τρόπο. Κανένα από τα περιεχόμενα των πληροφοριών που υπάρχουν στην ιστοσελίδα, δεν πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν ως θεραπεία ή ως εγγυημένο αποτέλεσμα. Οι πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα δεν έχουν εκτιμηθεί από τον ΕΟΦ. Δεν ευθυνόμαστε για οποιοδήποτε δυσμενές αποτέλεσμα ή συνέπεια μπορεί να προκληθεί με τη χρήση των προϊόντων , των υπηρεσιών, των προτάσεων, που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα. Για οτιδήποτε αφορά στην υγεία σας πρέπει να συμβουλεύεστε πάντα τον γιατρό σας.

Η εταιρία επιφυλάσσεται έναντι τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Περιορισμός ευθύνης

Η εταιρεία ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους.

Η εταιρεία ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, μόνο σε περίπτωση άρνησης παράδοσης προπληρωμένων παραγγελμένων προϊόντων ή των χρημάτων που έχουν καταβληθεί για αυτά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η εταιρεία ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του αγοραστή και η εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν απώλεια, φθορά ή ζημιά που προκύψει κατά την μεταφορά από ευθύνη τρίτων. Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν αλλοίωση ευπαθών προϊόντων κατά την μεταφορά τους, εφόσον οι κίνδυνοι αυτοί αναφέρονται στις πληροφορίες των προϊόντων.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Με την χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος παραχωρείτε την συγκατάθεση σας στους όρους χρήσης που αφορούν όλο το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, σχεδίων, κειμένων, παρεχομένων υπηρεσιών και προϊόντων που αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία Παναγιώτης Μπιτζιλής, η προστασία της οποίας διέπεται από τις διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου και αυτές των διεθνών συμβάσεων. Αυτή η επισήμανση αποτελεί όρο σύμφωνα με τον οποίο με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο η πνευματική μας ιδιοκτησία δεν δύναται να αποτελέσει εν όλων ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο με σκοπό το προσωπικό κέρδος.

Αυτή δε η προστασία δεν αφορά προϊόντα ή υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στις ηλεκτρονικές μας σελίδες και φέρουν τα σήματα και διακριτικά γνωρίσματα των αντιστοίχων οργανισμών, εταιριών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, των οποίων αποτελούν δική τους πνευματική ιδιοκτησία και αυτοί φέρουν την δική τους ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεση τους στην ιστοσελίδα μας δεν θα πρέπει να εκληφθεί με κανέναν τρόπο ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.biogalaxy.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει  την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

ΑποστολέςΠληρωμέςΠολιτική Απορρήτου