Πληρωμές

Σας προσφέρουμε πικοιλλους τρόπους πληρωμής για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Παρακαλούμε επιλέξτε όταν σας ζητηθεί τον τρόπο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση στις Τράπεζες EUROBANK ,ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Στοιχεία των λογαριασμών περιέχονται στο email που θα σας σταλεί με την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Μόλις ολοκληρώσετε την μεταφορά των χρημάτων θα πρέπει να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο info@biogalaxy.gr. Σε περίπτωση κατάθεσης μέσω webanking από διαφορετική τράπεζα, υπάρχουν έξοδα τα οποία ορίζει κάθε τράπεζα και θα πρέπει να πληρωθούν από εσάς.

Με την παράδοση της παραγγελίας (αντικαταβολή)

Αν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή τότε αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσετε τον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας μεταφορών όταν θα σας παραδώσει την παραγγελία σας. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει σχετική χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Αντικαταβολή και τις Αποστολές δείτε ΕΔΩ.

Με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα μέσω Paypal

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα στο PayPal. Θα μεταφερθείτε στην δημοφιλέστερη πλατφόρμα ασφαλών συναλλαγών στον κόσμο. Το PayPal δέχεται τις παρακάτω κάρτες για την δικιά σας διευκόλυνση: VISA, MASTER CARD, AMEX, DISCOVERY, MAESTRO. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal, μπορείτε να πληρώσετε με την κάρτα σας με αυτόματη δημιουργία λογαριασμού. Φυσικά αν επιθυμείτε μπορείτε να πληρώσετε με τα χρήματα που υπάρχουν ήδη στον PayPal λογαριασμό σας. Υπάρχει επιβάρυνση 3,25% στην συνολική αξία της παραγγελίας σας (υπολογίζεται αυτόματα και εμφανίζεται στην συνολική αξία της παραγγελίας σας).

Με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα μέσω Simplify Commerce by Mastercard

Πληρώστε με την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα Visa ή Mastercard μέσω της πλατφόρμας Simplify Commerce by Mastercard σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα.