Αποστολές

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα με χρήση υπηρεσίας Courier της Γενικής Ταχυδρομικής. Για πολύ μεγάλο βάρος μπορείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την παράδοση.

Για Εξωτερικό και δυσπρόσιτες περιοχές θα προηγηθεί συνεννόηση πριν την παράδοση.

Όλες οι τιμές εντός Ελλάδας περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24 %.

Χρόνοι παράδοσης

Για παράδοση με την εταιρεία ταχυμεταφορών θα παραλάβετε στην πόρτα σας και γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα. Αττική και χερσαίοι προορισμοί: 1-2 εργάσιμες ημέρες. Νησιωτικοί προορισμοί: 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Δυσπρόσιτες περιοχές: 3 έως 4 εργάσιμες ημέρες

– Παραδόσεις προϊόντων γίνονται τις καθημερινές εκτός αργιών.
– Η εταιρεία courier ΔΕΝ επικοινωνεί ΠΑΝΤΑ πριν από τις παραδώσεις.

Η εταιρεία courier παραδίδει από τις 12 έως τις 19 00 μμ. και δεν μπορεί να υποστηριχθεί παράδοση συγκεκριμένης ώρας της ημέρας. Τα σχόλια προς την εταιρεία courier που αφορούν συγκεκριμένες ώρες παράδοσης δεν είναι δεσμευτικά, παρ’ όλο που γίνεται προσπάθεια να ικανοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε περίπτωση τρίτης αποτυχημένης προσπάθειας παράδοσης η παραγγελία σας θα επιστραφεί σε εμάς. Για να σταλεί πάλι η παραγγελία ο πελάτης θα επιβαρυνθεί επιπλέον τα έξοδα της δεύτερης αποστολής.

Η αποστολή των παραγγελιών της Παρασκευής (μετά απο 2:00μμ), γίνεται την Δευτέρα καθώς το Σάββατο δεν λειτουργεί η εταιρεία ταχυμεταφορών.
Σε περίπτωση που ένα πακέτο ή / και ένα προϊόν καταστραφεί κατά τη μεταφορά του, σαφώς ο πελάτης δικαιούται να αρνηθεί την παραλαβή των προϊόντων, τα οποία θα επιστραφούν στη Bio galaxy χωρίς επιπλέον χρέωση για τον πελάτη.

Μετά την υπογραφή του χαρτιού παραλαβής, ο πελάτης δεν μπορεί να παραπονεθεί για τις εξωτερικές συνθήκες των παραδοθέντων προϊόντων

Για τις παραδόσεις εκτός Αττικής & Θεσσαλονίκης και εφόσον υπάρχει χιλιομετρική διαφορά του τόπου αποστολής από μεγάλο αστικό κέντρο, ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση, για την οποία και θα ενημερώνεστε πριν την αποστολή.

Ενημέρωση κατάστασης παραγγελίας

Μέσα από τον λογαριασμό σας μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή «Ιστορικό παραγγελιών» όπου μπορείτε να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας μέχρι και την στιγμή που εμείς θα την παραδώσουμε στην εταιρεία μεταφοράς. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 6974 207399, είτε στέλνοντας ένα email στο info@biogalaxy.gr και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε αναφορικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Φυσικά όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς αποστολή θα σας ενημερώσουμε ηλεκτρονικά