ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Με την Επιβεβαίωση Αποστολής των επιλεχθέντων από εσάς προϊόντων, το κατάστημα μας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη αποστολή τους στον χώρο σας εντός  πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία της επιβεβαίωσης αυτής και πάντα με την επιφύλαξη των ως άνω όρων που αφορούν την διαθεσιμότητα τους. Συμφωνείτε εκ των προτέρων δε ότι η παράδοση των προϊόντων μας δεν λαμβάνει χώρα ποτέ τις ημέρες του Σαββάτου, της Κυριακής και των Αργιών, εξαιρετικών και μη, παρά μόνον με έξτρα χρέωση.

Καθυστέρηση στην αποστολή και παραλαβή των προϊόντων μπορεί να προκύψει στις κάτωθι περιοριστικά αναφερόμενες περιπτώσεις:

α.- Λόγοι ανωτέρας βίας, περιοριστικά αναφερόμενοι:

 1. Απεργίες, ανταπεργίες ή άλλες συνδικαλιστικές πράξεις.
 2. Κοινωνική αναταραχή, εξέγερση, εισβολή, τρομοκρατική επίθεση ή απειλή τρομοκρατικής επίθεσης, πόλεμο (είτε έχει κηρυχθεί είτε όχι) ή απειλή ή προετοιμασία για πόλεμο.
 3. Πυρκαγιά, έκρηξη, καταιγίδα, πλημμύρα, σεισμό, καθίζηση, επιδημία ή άλλη φυσική καταστροφή.
 4. Αδυναμία χρήσης των σιδηροδρόμων, πλοίων, αεροπλάνων, μηχανοκίνητων οχημάτων ή άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών μέσων μεταφοράς.
 5. Αδυναμία χρήσης των δημοσίων ή ιδιωτικών τηλεπικοινωνιακών δικτύων.
 6. Πράξεις, διατάγματα, νόμοι, κανονισμοί ή κυβερνητικοί περιορισμοί.
 7. Κάθε απεργία, βλάβη ή ατύχημα των ακτοπλοϊκών και ταχυδρομικών υπηρεσιών ή των λοιπών μέσων μεταφοράς.

Αυτονόητο είναι ότι η εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας από οποιαδήποτε Σύμβαση  αναστέλλεται για την περίοδο που διαρκεί ο λόγος ανωτέρας βίας και ο χρόνος για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας θα παρατείνεται για χρονικό διάστημα ίσο με τη διάρκεια της εν λόγω περιόδου.

β. – Εξειδικευμένα προϊόντα,

γ.-  Δυσπρόσιτες περιοχές παράδοσης,

δ. – Προσαρμογή των προϊόντων στις απαιτήσεις του πελάτη, π.χ. ειδικές συσκευασίες κ.α.

Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης του καταστήματος μας στον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε έγκαιρα για την δυνατότητα παράτασης της ημερομηνίας παράδοσης ή ακύρωσης της παραγγελίας σας.

Η παράδοση των προϊόντων στον χώρο σας θεωρείται ότι έχει ολοκληρωθεί μόνον και εφόσον υπογραφεί το αναλογούν αποδεικτικό παραλαβής και σε καμία άλλη περίπτωση.

Σε περίπτωση όπου δεν καταστεί δυνατή η παράδοση τους για λόγους που αφορούν εσάς, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας προκειμένου να καθοριστεί νέος χρόνος παράδοσης. Τυχόν δε έξτρα χρέωση στην περίπτωση αυτή βαρύνει εσάς.

Εάν και μετά την πάροδο συνολικά δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας σας αυτή δεν ολοκληρωθεί από δική σας υπαιτιότητα, η σύμβαση ακυρώνεται και το αντίτιμο σας επιστρέφεται σε διάστημα 14 ημερών. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα παράδοσης και τυχόν λοιπά έξοδα που προέκυψαν εξαιτίας της συγκεκριμένης ηλεκτρονικής συναλλαγής βαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

Για Εξωτερικό και δυσπρόσιτες περιοχές θα προηγηθεί συνεννόηση πριν την παράδοση.

Όλες οι τιμές εντός Ελλάδας περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24 %.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα με χρήση μεταφορικής εταιρίας με κόστος 4,5€ μαζί με Φ.Π.Α για παραγγελίες με συνολικό βάρος έως 15kg. Για κάθε έξτρα κιλό η χρέωση αυξάνεται με 1€/kg.

Η ιδιαιτερότητα της αποστολής με μεταφορική εταιρία είναι ότι οι μεταφορείς έρχονται μόνο μια φορά και σε περίπτωση απουσίας σας από το μέρος παράδοσης, η παραγγελία επιστρέφει στην αποθήκη της μεταφορικής από όπου ο πελάτης θα πρέπει να περάσει για να παραλάβει μόνος του.

Επίσης οι μεταφορικές εταιρίες δεν ανεβάζουν το δέμα σε όροφο αλλά παραδίδουν στο πεζοδρόμιο. Αυτός είναι και ο λόγος της μειωμένης χρέωσης. Για βάρος μεγαλύτερο των 25κγ επικοινωνήστε μαζί μας πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Για την Θεσσαλονίκη υπάρχει η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ αποστολή της παραγγελίας σας κατόπιν τηλεφωνική επικοινωνία σας με εκπρόσωπό μας στο 2314051581 ή στο 6974207399. Αν δεν υπάρξει προηγούμενη επικοινωνία με το κατάστημα, η παραγγελία εκτελείται με Κούριερ βάση του προκαθορισμένου τιμοκατάλογου.

Για παραγγελίες Εκτός της Θεσσαλονίκης, άνω των 60 ευρώ και έως 25κγ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ, εφόσον η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία και όχι courier! Απαιτείται η προηγούμενη επικοινωνία με το κατάστημα στο 2314051581 ή στο 6974207399.

Η δωρεάν αποστολή ή η αποστολή με τις αναγραφόμενες χρεώσεις ισχύουν μόνο για την Ελλάδα.

Για Εξωτερικό θα προηγηθεί συνεννόηση πριν την παράδοση (συνήθως η χρέωση για αποστολή σε Ευρωπαϊκές χώρες είναι 15€ ως 1κιλό βάρος)
Εάν ο όγκος ή/και το βάρος της παραγγελίας είναι μεγαλύτερο από εκείνο που υπολογίζει αυτόματα το σύστημα, ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση, για την οποία και θα ενημερωθείτε πριν την αποστολή.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ – COURIER

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα και με χρήση υπηρεσίας ταχυμεταφορών Courier. Οι χρεώσεις αναλύονται παρακάτω:

 1. Για αποστολή εντός της πόλης της Θεσσαλονίκης με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,60€.
 2. Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς, με παράδοση 1-2 εργάσιμες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,80€.
 3. Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς, με παράδοση 1-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.
 4. Για δυσπρόσιτες περιοχές με παράδοση εντός 1-5 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€. (τηλεφωνήστε ή στείλτε μας email για σχετική ενημέρωση αν δεν είστε σίγουροι για το που ανήκει η περιοχή σας). Δείτε στον σύνδεσμο αν ανήκετε σε δυσπρόσιτη περιοχή:  ACS Αναζήτηση περιοχών

Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. 24%.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛH
Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,50€ με Φ.Π.Α 24%.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μέσα από τον λογαριασμό σας μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή «Ιστορικό παραγγελιών» όπου μπορείτε να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας μέχρι και την στιγμή που εμείς θα την παραδώσουμε στην εταιρεία μεταφοράς. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 6974 207399 και στο 2314 051 581, είτε στέλνοντας ένα email στο info@biogalaxy.gr και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε αναφορικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Φυσικά όταν η παραγγελία σας αποσταλεί θα σας ενημερώσουμε ηλεκτρονικά

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Σε εποχές υψηλού φόρτου όπως η εορταστική περίοδος Χριστουγέννων και Πάσχα ή ιδιαιτέρων συνθηκών όπως  το “LockDown” λόγω πανδημίας Covid-19, η χρονική περίοδος διαφοροποιείται και μπορεί να αυξηθεί σε περισσότερες μέρες. Η εταιρία δεσμεύεται να παραδίδει χωρίς καθυστερήσεις, αλλά δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που τυχόν προκύπτουν από την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών γιαυτό και οι χρόνοι παράδοσης από τις μεταφορικές είναι ενδεικτικοί και όχι δεσμευτικοί. Οι πελάτες θα ενημερώνονται για τον ακριβή χρόνο παράδοσης εφόσον αυτός γνωστοποιείται στην εταιρία από την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών.